Després d'uns quants intents en fals ahir a la nit i de tornar-ho a provar aquest matí, he aconseguit elaborar les meves pròpies creps!
Tot hi què el procés inicial no resulta gens difícil, ja què es tracta sencillament de barrejar quatre ingredients bàsics (farina integral d'espelta, llet d'avena, aigua i un polsim de sal), si que ha estat una mica dificultós trobar la densitat adequada a la massa (amb la batedora resulta un pèl agressiu, així que he canviat al mànec per muntar clares al punt de neu, no sé quin nom tècnic posar-li) i identificar la temperatura més adient per abocar la preparació; quant més calenta estigui la paella molt millor.
Voleu veure el resultat?
Ahir la vaig preparar salada, amb barreja de bolets de temporada i una lleugera essència tropical gràcies a la llet de coco. Avui per les postres, dolça, amb sabors que vénen del Montseny i de la mà de la meva estimada fadeta Sandra, que prepara unes melmelades de móra per no parar de llepar-se els dits!
No hay comentarios:
Publicar un comentario